Accuraat MKBAccuraat Agro

Onze agrarische specialisten zijn thuis in agrarische regelgeving, in uw jaarrekening met technische kengetallen én bij u op de werkvloer. Uw onderneming staat centraal voor dé agro accountant van Den Ham, Twenterand en de hele Vechtstreek. Ook voor specifieke agrarische zaken zoals bedrijfsoverdracht, mestwetgeving en subsidies.

Financieel advies Agro

Accuraat Accountants heeft inmiddels veel agrarische bedrijven in haar portefeuille. Onze specialisten zijn volledig op de hoogte van alle landbouwregels en subsidie-mogelijkheden. Wilt u graag in contact komen met een van onze agrarische specialisten kom dan eens langs voor een gratis adviesgesprek.

Lees verder >

Fiscaal advies Agro

De wet en regelgeving in de agrarische sector wordt hedendaags steeds complexer. Accuraat Accountants heeft speciale relatiebeheerders in dienst die u van een deskundig advies kunnen voorzien. Onze agrarische specialisten helpen u graag.

Lees verder >

Jaarrekeningen Agro

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het opstellen van jaarrekeningen voor bedrijven uit de agrarische sector. Accuraat Accountants helpt u graag. Kom eens langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Lees verder >
Jansen of Lorkeers kiest voor Accuraat Accountants

‘We werken als één team voor ons bedrijf’

Pluimveehouder Vincent Jansen of Lorkeers – Den Ham/Lemele Meer praktijk verhalen
Nieuwlaar kiest voor Accuraat Accountants

‘Mensen van de praktijk’

René en Eric Nieuwlaar, eigenaren Veehouderijbedrijf Nieuwlaar – Kloosterhaar Meer praktijk verhalen
Reactie binnen 24 uur!

Ik heb een vraag

Administratie Agro

Als agrariër heeft u wel wat anders aan uw hoofd dan het bijhouden van de administratie. Accuraat Accountants ontzorgt u als ondernemer in het bijhouden en efficiënter maken van de boekhouding. Vraag eens een gratis adviesgesprek aan.

Lees verder >

Bedrijfsvergelijking Agro

Uw agrarische onderneming vergelijken met andere agrarische bedrijven? De Agro bedrijfsvergelijking van Accuraat Accountants geeft u inzicht. Vraag een gratis adviesgesprek aan en ervaar zelf hoe er voor staat ten opzichte van uw branchegenoten.

Lees verder >
Bekijk hier onze Agro Nieuwsbrief.

Bedrijfsoverdracht Agro

Accuraat Accountants is gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsoverdrachten in de agrarische sector. Onze specialisten hebben de expertise in huis om de bedrijfsoverdracht op fiscaal en financieel gebied goed te begeleiden. Kom eens langs voor een gratis adviesgesprek.

Lees verder >

Agro nieuws


Lees meer