Praktijkverhalen

“Mijn vader Gerrit Scharphof was  in 2003 op zoek naar een accountant in de regio Nijverdal, en koos met zijn eenmanszaak voor Accuraat Accountants. Zijn bedrijf werd helemaal doorgelicht door zijn accountant, gevolgd door het advies om het compleet anders aan te pakken en er een BV van te maken. Er gaat veel geld om in de zaak en op deze manier werd het risico beperkt tot zakelijke aansprakelijkheid. Mijn vader had dit advies niet verwacht, maar heeft het wel overgenomen. Inmiddels werken we hier met vijf mensen.”

“Accuraat heeft vanaf het begin onze complete boekhouding verzorgd. Doordat we de meeste campers uit Duitsland importeren, hebben we met veel belastingkwesties te maken zoals de btw en bpm. Accuraat regelt deze voor ons en schakelt zo nodig een Duits bureau in voor een correcte afwikkeling.”

“In 2008 wilden we grond aankopen voor nieuwbouw. Accuraat adviseerde een grotere kavel. Hieruit blijkt hun vooruitziende blik. Inmiddels zijn we zelfs hier uit ons jasje gegroeid. Dit succes is ons overkomen, maar dankzij de deskundigheid van Accuraat hebben we altijd op een goede manier daarop kunnen inspelen en onze bedrijfsactiviteiten verder kunnen uitbreiden. Doordat we weten dat zij onze belangen en onze boekhouding goed behartigen, kunnen wij ons volledig concentreren op onze eigen specialisatie: de verkoop en verhuur van gebruikte campers.”

Voor meer informatie:
Scharphof Campers