gratis ondernemingsplan

Wisselen van accountant

Met de Overstapservice van Accuraat Accountants wordt het wisselen van accountant een fluitje van een cent. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u graag zou willen wisselen van accountant. Bedenk goed voor uzelf wat u belangrijk vindt bij de zoektocht naar een nieuwe accountant. Wat de reden voor uw overstap ook is, wij gaan graag met u in gesprek.

Waarom wisselen van Accountant?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u graag zou willen wisselen van accountant. Hieronder enkele redenen die wij in onze dagelijkse praktijk tegenkomen;

  • Uw huidige accountant is te duur
  • Uw huidige accountant gaat met pensioen
  • De geboden diensten komen niet meer overeen met uw wensen
  • Uw huidige accountant gaat niet mee met de tijd
  • Onvrede over de service die wordt verleend

Wat de reden voor het overstappen naar een andere accountant ook is, wij gaan graag met u in gesprek.

Uw wensen staan bij Accuraat centraal

Belangrijk is dat u voor uzelf weet wat voor soort accountant u zoekt. Om u tijdens het gesprek zo goed mogelijk van dienst te zijn is het van belang dat u een zo helder mogelijk beeld voor ogen heeft wat een accountant voor u zou moeten betekenen en wat u van een accountant verwacht. Op basis van deze wensen kunnen we met elkaar in gesprek gaan om te kijken of we tot een match kunnen komen.

Vul het aanvraag formulier in

Aanvraag wisselen van Accountant

Accuraat Accountants helpt bij de overstap

Onze specialisten van Accuraat Accountants helpen u graag. Met de Overstapservice van Accuraat is het overstappen van boekhouder zo geregeld. Vul vrijblijvend het bovenstaande formulier in, laat een terugbelverzoek achter of neem direct contact met ons op.

Bedrijfspand Accuraat: eigen bedrijf starten   christiaan en lucas