Vraag vandaag nog uw gratis ondernemings- plan aan!

second opinion

Vraag vandaag nog een vrijblijvende second opinion aan!

Gertjan Poppink, Loon- en Grondverzetbedrijf Gebr. Poppink B.V.

“Doordat Christiaan naar de toekomst kijkt, kan ik vandaag de juiste beslissingen nemen.”

Medewerkers

Onze medewerkers zijn

“Thuis in uw bedrijf”

Gratis ondernemingsplan!

Als starter bent u op zoek naar een klankbord, naar kennis van zaken en naar een kritische en professionele blik. Wij kunnen u dit bieden! Dit doen wij door voor u een gratis* ondernemingsplan op te stellen en daarbij kritisch naar uw plannen te kijken.

Een ondernemingsplan schrijven is een flinke klus. Het financiële plaatje moet goed onderbouwd worden. Een bank vraagt om een kritische blik voordat zij het bedrijfsplan in behandeling neemt. Voor uzelf is het belangrijk om te weten of de onderneming rendabel kan worden. En het stellen van doelen hangt in alle aspecten samen met dit plan.

Een ondernemingsplan die is toegespitst op uw situatie

Wij zijn dus van mening dat een (te) algemeen bedrijfsplan dat niet is toegespitst op uw situatie niet werkt. Daarom komen we bij u aan tafel zitten en bespreken uw plannen. Dit leidt in vrijwel alle situaties tot kritische vragen die beantwoord moeten worden en die u aan het denken zetten. In sommige situaties leiden deze vragen tot de conclusie dat de onderneming niet rendabel kan worden. Daar zijn wij dan ook reëel in en zullen u afraden de onderneming te starten.

In alle andere situaties stellen wij het ondernemingsplan in concept op. Dit concept delen wij met u en in veel situaties zitten wij kort daarna samen met u aan tafel.

Vraag nu uw gratis ondernemingsplan aan en nodig ons uit!

Het definitieve ondernemingsplan krijgt zo vorm en wordt naar u en eventueel de financier verstuurd. Ook bij gesprekken met instanties kunnen wij aanwezig zijn om u te ondersteunen.

Nodig ons bij u aan tafel uit door het reactieformulier hiernaast in te vullen! Wij maken tijd voor u vrij.

Omdat ons werkgebied in het oosten van Nederland is, nemen wij alleen ondernemingsplannen voor startende ondernemingen in het oosten van het land in behandeling. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden die we u te bieden hebben.

gratis ondernemingsplan accuraat accountants gratis ondernemingsplan accuraat accountants