Accuraat MKBAccuraat MKB

Voor fiscaal en juridisch advies aan DGA’s en ondernemers, fiscale optimalisatie van de BV, de vennootschap onder firma, de commanditaire vennootschap, de maatschap en de eenmanszaak, en advies over financiering, waardebepaling en vermogensplanning, ook bij uitbreiding of sanering van uw bedrijf. Accuraat Accountants is gevestigd in Den Ham, Hardenberg en Zwolle.

Jaarrekeningen MKB

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het opstellen van jaarrekeningen voor verschillende soorten ondernemingen binnen het MKB. Of het nu gaat om het opstellen van een jaarrekening voor een ZZP’er of een midden- of kleinbedrijf, wij van Accuraat Accountants helpen u graag.

Lees verder >

Belasting advies

Accuraat Accountants is de partner op het gebied van belasting advies voor het MKB. Onze specialisten worden dagelijks geïnformeerd omtrent de belastingwetgeving. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen wij helpen u graag.

Lees verder >

Bedrijfsvergelijking MKB

Heeft u altijd al willen weten  hoe de concurrentie in de branche het doet ten opzichte van uw eigen organisatie? De bedrijfsvergelijking van Accuraat Accountants geeft u inzicht. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en ervaar zelf wat uw positie is in vergelijking tot uw branchegenoten.

Lees verder >
Zandstuve kiest voor Accuraat Accountants

‘Accuraat kijkt verder dan de cijfers’

Jerry Blekkenhorst, Partycentrum De Zandstuve - Den Ham Meer praktijk verhalen

‘Accuraat Accountants is voor het MKB een ideale partner’

Gerbrand Groen, Installatietechniek Groen BV - Ommen Meer praktijk verhalen
accountant Almelo

‘Korte lijnen, helderheid en doen wat je hebt afgesproken’

Gert Hoekman, Spoor & Hoekman advocaten c.s. – Almelo Meer praktijk verhalen
accountant hardenberg

‘We zijn best kritisch’

Erwin Lette, eigenaar reclamebureau Stijlgenoten – Den Ham Meer praktijk verhalen
accountant vroomshoop

‘Dankzij Accuraat kunnen wij zorgeloos werken’

Marrit Schaafsma, Dierenartsen Vroomshoop Meer praktijk verhalen

‘Accuraat heeft een vooruitziende blik’

Thijs Scharphof, Scharphof Campers – Nijverdal

Meer praktijk verhalen
Reactie binnen 24 uur!

Ik heb een vraag

Hulp bij administratie MKB

Als ondernemer heeft u wel wat anders aan uw hoofd dan het bijhouden van de administratie. Accuraat Accountants ontzorgt u als ondernemer in het bijhouden en efficiënter maken van de boekhouding. Vraag eens een gratis kennismakingsgesprek aan. Wij helpen u graag.

 

Lees verder >

Detachering MKB

Heeft u zelf geen mogelijkheden om de administratie te verwerken en is het aannemen van personeel hiervoor een stap te ver? Door detachering van één van onze medewerkers bij u op kantoor haalt u veel ervaring en dus efficiëncy in huis. Vraag eens een kennismakingsgesprek aan.

Lees verder >

Begrotingen MKB

Onze specialisten kunnen u als geen ander vertellen waarom het opstellen van een begroting juist voor uw organisatie zo belangrijk is. “Ondernemers die actief en bewust bezig zijn met begrotingen zijn succesvoller!” Kom eens langs voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

 

Lees verder >

Financieel advies MKB

Accuraat Accountants denkt mee over de toekomst van uw organisatie. Bij ons kunt u altijd rekenen op een gedegen financieel advies. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u graag. Kom eens langs op een van onze 3 vestigingen voor een gratis adviesgsgesprek.

Lees verder >

Online boekhouden

Online uw administratie bijwerken, waar en wanneer u wilt, en geen zorgen over back-ups of updates; dat is Accuraat Boekhouden. Wij kunnen bovendien direct met u meekijken en waar nodig adviseren.

Lees verder >

Compagne blij met accountant Accuraat

Bruidsmode Compagne content met keuze accountant Hardenberg.

Meer praktijk verhalen

MKB Nieuws

Meer nieuws
Ons pand.