Vraag vandaag nog uw gratis ondernemings- plan aan!

second opinion

Vraag vandaag nog een vrijblijvende second opinion aan!

Medewerkers

Onze medewerkers zijn

“Thuis in uw bedrijf”

Gertjan Poppink, Loon- en Grondverzetbedrijf Gebr. Poppink B.V.

“Doordat Christiaan naar de toekomst kijkt, kan ik vandaag de juiste beslissingen nemen.”

Jaarlijks stellen wij voor u de jaarrekening op met een toelichting op de balans en de winst-en-verliesrekening van uw onderneming. U kunt zien hoe uw bezittingen en schulden zijn opgebouwd en hoe uw omzet en kosten zich in het betreffende jaar ontwikkeld hebben. Ook vergelijken we meerdere jaren met elkaar om tendensen in beeld te brengen. De rapportage is voor uw eigen gebruik, maar u kunt deze ook aan een financiële instelling of derden beschikbaar stellen. Aan de hand van deze jaarrekening verzorgen wij de winstaangifte richting de fiscus. Voor BV’s stellen we tevens de publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel op. Voor een ZZP’er kunnen we volstaan met een beperkte balans; zo houden we de kosten laag.

Tussentijdse rapportages

Indien gewenst stellen wij tussentijdse rapportages op zodat u ook per maand of per kwartaal een goed beeld heeft van het reilen en zeilen van uw onderneming.

Jaarrekening laten maken door Accuraat?

Accuraat Accountants helpt u graag. Vul vrijblijvend het onderstaande formulier in, laat een terugbelverzoek achter of neem direct contact met ons op.

Bedrijfspand Accuraat: eigen bedrijf starten   christiaan en lucas

Vraag direct meer informatie aan