ondernemingsplan Hulp nodig bij een snelle start?

gratis ondernemingsplan!

Lees meer
Niek Erents, Niek Erents Fotografie

“Jeroen kent ons bedrijf door en door. Hij zou, bij wijze van spreken, zo bij ons aan de slag kunnen”

“Thuis in uw bedrijf”

Lucas Ekkel en Christiaan Remmelink

“Wij vinden het een kick om ervoor te zorgen dat een klant dankzij ons meer geld verdient.”

Niet tevreden over uw accountant?

Bij ons krijgt u
de aandacht
die u verdient

button_overstappen

Gratis
ondernemingsplan

Als startende ondernemer hebt u een ondernemingsplan nodig; is het niet voor uw eigen taakstelling dan wel voor de financiële instelling waar u een financiering aanvraagt. slice-here Natuurlijk wilt u pas investeren als u zeker weet dat u uw geld terugverdient. Om te weten of uw nieuwe onderneming rendabel zal zijn, moet u eerst investeren in het opstellen van een ondernemingsplan. Wij doorbreken deze vicieuze cirkel voor u! Wij stellen het ondernemingsplan gratis voor u op en begeleiden u gedurende deze opstartfase met onafhankelijk advies. Blijkt uw nieuw te starten onderneming voldoende rendabel, dan bieden wij u het plan aan. U kunt dit op uw beurt gebruiken voor het aanvragen van een financiering. Pas vanaf het moment dat u daadwerkelijk start met uw onderneming, brengen wij u kosten in rekening voor verdere begeleiding en advies. Ook gaan we ervan uit dat u uw jaarrekening en aangiften door ons laat verzorgen.

Gaan uw plannen voor het starten van uw eigen onderneming om welke reden dan ook niet door, dan bent u ons niets verschuldigd. Dat risico is voor ons. U kunt uw plannen dus aan ons voorleggen zonder dat daar direct kosten aan verbonden zijn!

Hulp nodig bij een snelle start van uw bedrijf? Vraag dan nu een gratis ondernemingsplan aan.

Gratis
telefonisch advies

Wanneer u de jaarrekening door ons laat opstellen en aangiften laat verwerken, brengen wij u een telefonisch consult van minder dan 15 minuteen niet in rekening. Zo heeft u geen (financiële) drempel om ons te bellen, weten wij tijdig wat er bij u speelt en kunnen wij u beter adviseren.

Snelle reactie op e-mail
en telefoon

Heeft u een vraag, dan wilt u direct antwoord. Stelt u uw vraag per e-mail aan ons, dan ontvangt u binnen 1 werkdag een reactie. slice-here
Neemt u telefonisch contact op en is uw relatiebeheerder op dat moment niet beschikbaar, dan belt hij u dezelfde dag nog terug. Is uw vaste contactpersoon langere tijd afwezig, dan neemt een collega het over. Uw actie richting Accuraat wordt gevolgd door een snelle reactie.

Om op de juiste
manier op te starten
bieden wij

gratis een
ondernemingsplan!

Lees meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Korte lijnen,
vaste honken

Bij Accuraat heeft u een vaste relatiebeheerder en een eigen accountant, die uw onderneming goed in beeld heeft en bovendien zelf ook ondernemer is. slice-here Hij kent uw branche en werkt nauw samen met uw relatiebeheerder. U wordt bedrijfseconomisch en fiscaal gemonitord en aangezien wij praktisch geen verloop in ons personeelsbestand hebben, kunt u daarbij rekenen op continuïteit en kwaliteit.

Dichtbij

Internet, e-mail en de elektronische verzending van documenten maken de wereld kleiner. Momenten van persoonlijk contact nemen hierdoor af. slice-here
Bij Accuraat gaat dit niet ten koste van een persoonlijke benadering. Bij ons bent u geen nummer. Wij spreken de cijfers graag persoonlijk met u door en brengen belangrijke stukken met plezier even bij u langs. Heeft u overdag geen mogelijkheden, dan maken we een afspraak in de avonduren.

Zelf ook ondernemer

De verantwoordelijke accountants binnen Accuraat, Lucas Ekkel en Christiaan Remmelink, zijn tevens de eigenaren en dus net als u zelfstandig ondernemer. slice-here Beiden weten wat de voor- en nadelen zijn van het werken in een bepaalde rechtsvorm, hoe het is om personeel in dienst te hebben, hebben oog voor rendement en kostenbesparingen en willen, net als u, niet te veel belasting betalen.

Met hun jarenlange ervaring als accountant én collega-ondernemer zijn zij uw ideale sparringpartner en zetten net dat stapje extra, omdat ze weten hoe belangrijk het is om het maximale uit uw onderneming te halen.