Praktijkverhalen

Erwin Lette: Alle vertrouwen in mijn accountant uit Den Ham.

“Accuraat Accountants uit Den Ham  is al jaren onze accountant. Lucas Ekkel is onze contactpersoon, maar ook mijn vertrouwenspersoon. Hij weet als geen ander hoe ons bedrijf financieel in elkaar steekt. slice-here

Dat geldt ook voor mijn privé-zaken. Wat dat betreft is hij nog beter op de hoogte dan ikzelf en daar vertrouw ik hem ook op. Zelfs als ik me af en toe afvraag of iets wel klopt, dan heeft hij het bij het rechte eind.”

“Omdat me af en toe het gevoel bekroop dat ik wat miste, zijn we in 2012 overgestapt naar een andere accountant. Binnen een halfjaar waren we weer terug bij Accuraat Accountants Den Ham. Door dit uitstapje kwam ik er achter dat we het bij Accuraat eigenlijk heel goed voor elkaar hebben. Ze zijn realistisch wat betreft het in rekening brengen van kosten en bieden daarvoor goede kwaliteit. En ze geven betrouwbaar advies. Als we nu ergens niet uitkomen, dan halen we er een specialist bij, zoals een notaris of fiscalist. Maar ook hun adviezen toets ik altijd bij Lucas. We zijn best kritisch richting Accuraat, maar ons tijdelijke uitstapje heeft ons allemaal wakker geschud. Hierdoor is onze relatie nog beter geworden.”

Voor meer informatie:
Reclamebureau Stijlgenoten