Vraag vandaag nog uw gratis ondernemings- plan aan!

second opinion

Vraag vandaag nog een vrijblijvende second opinion aan!

Medewerkers

Onze medewerkers zijn

“Thuis in uw bedrijf”

Gertjan Poppink, Loon- en Grondverzetbedrijf Gebr. Poppink B.V.

“Doordat Christiaan naar de toekomst kijkt, kan ik vandaag de juiste beslissingen nemen.”

Second opinion

Accuraat Second Opinion Service

Veel ondernemers maken vaak al jarenlang gebruik van de diensten van hetzelfde accountantskantoor. Hierdoor ontstaat er een vertrouwensband tussen u als cliënt en uw accountantskantoor. Van tijd tot tijd is het echter aan te raden om iemand van buitenaf mee te laten kijken met uw huidige fiscale situatie. Hiermee voorkomt u bedrijfsblindheid en krijgt u door een frisse inbreng mogelijk nieuwe visie.

Wat houdt een fiscale second opinion precies in?

“Hoe is het op dit moment met uw financiële gezondheid gesteld?” Heeft u zich deze vraag recentelijk gesteld? Wij nemen de huidige door u genomen (fiscale) voorzieningen met u door en bespreken alle mogelijke risico’s. Hierbij houden we uiteraard ook rekening met de specifieke situatie van uw kantoor en uw wensen.

Bij complexe vraagstukken waarvoor specifieke kennis vereist is, verwijzen wij u door naar gerenommeerde specialisten. Dankzij onze goede contacten met fiscalisten, notarissen, advocaten, banken en andere (financiële) instellingen, krijgt u gegarandeerd het beste advies.

Geheel vrijblijvende second opinion

Accuraat Accountants voorziet u graag van een second opinion. Wij bekijken met plezier uw organisatie en geven u heldere uitleg en persoonlijk advies. Dit doen wij geheel vrijblijvend en kosteloos voor u!

Vraag een second opinion aan

Ons kantoor heeft jarenlange ervaring. Naast vakspecialisten zijn wij uw ideale sparringpartner en zetten net dat stapje extra, omdat ze weten hoe belangrijk het is om het maximale uit uw onderneming te halen. Wij werken doelgericht en meedenkend.

Nodig ons bij u aan tafel uit voor een second opinion door het reactieformulier hiernaast in te vullen! Wij maken graag tijd voor u vrij.

gratis ondernemingsplan accuraat accountants gratis ondernemingsplan accuraat accountants